• "Asma Tavan Aksesuarlarında Özel ve Kaliteli Üretim"

Hakkımızda

Firmamız Hakkında

Firmamız 28/05/2001 tarihinde İstanbul'da Zirve Yapı Sistemler San. Tic. Ercan KESKİN adı altında 2 Kardeş Olan Ercan ve Erdal tarafından Kurulmuştur.
Asma Tavan Aksesuarları, Aluminyum Doğrama, Çift Camlı Jaluzili Bölme Duvar Sistemleri ve Aluminyum Kapı Kasası ve Üretimiyle Faaliyetine Başlamıştır.


Geçen zaman zarfında kaliteden ödün vermeden her türlü malzeme üretiminde elinden gelen hassasiyeti göstererek 2001 yılında İstanbul'da faaliyete başladığı 100 metrekarelik üretim atölyesini
08/06/2010 yılında Kırklareli'deki 1000metrekarelik fabrikasına taşımıştır ve üretimini arttırarak devam etmiştir.

Bu süreç içerisinde genişletilen makina parkuru ve personel sayısı ile projeye özel üretim ve seri üretim konusunda hem donanımsal hem de teknik altyapısını arttırarak her geçen gün bir öncekinden daha büyük olmayı hedefleyerek ve bunu da hayata geçirerek devam etmektedir.

Ar&ge faaliyetlerine de yatırım yapan firmamız, daha kaliteli ve dayanıklı ürünler üretmek için her geçen gün üretimleri hakkında yeni teknolojileri takip etmekte, bunun yanı sıra malzemenin dayanımı ve teknik özelliklerini arttırmak için de ar&ge faaliyetlerine devam etmektedir.


Asma tavan aksesuarı üretiminde hem teknik donanımlar, hem saha tecrübesi hem de yetkin personel olarak her gün büyüyen firmamız sektörde gelişimin öncülerinden olmayı hedeflemektedir.